Rekisteröidy

Tietosuojailmoitus


Tietosuojailmoitus: Evoplay Limited

1. Johdanto

Evoplay Limited on sitoutunut kunnioittamaan ja suojaamaan yksityisyyttäsi ja antamiasi henkilökohtaisia tietojasi tietosuojasta voimassaolevien lakien ja asetusten mukaisesti.

Henkilökohtaisia tietojasi käsitellään tämän Tietosuojailmoituksen mukaisesti. Evoplay Limited saattaa saada tietoja minkä tahansa Evoplay Limited -nettisivuston kautta, ollessamme puhelinyhteydessä  tai muilla tavoin.

Tämä tietosuojailmoitus tekee  tiettäväksi miksi ja miten henkilökohtaisia tietoja kerätään ja miten ne suojataan. Niissä tapauksissa, joissa tietoja voidaan pitää arkaluontoisina, meillä on käytössämme lisätoimenpiteet suojellaksemme tietoja ja turvataksemme niiden luottamuksellisuuden.

Ole ystävällinen ja tutustu seuraavaan ilmoitukseen huolellisesti, jotta ymmärrät käytäntömme ja tapamme käsitellä henkilökohtaisia tietojasi.

 

2. Keitä me olemme?

SonsofSlots.com on Maltalle rekisterinumerolla C58264 rekisteröidyn Evoplay Limited omistama tuotemerkki (viitataan tästä lähtien "Evoplay Limited" ja/tai "SonsofSlots). Yrityksen rekisteröintiosoite on Suite 1 Sterling Building, Enrico Mizzi Steer, TA’XBIEX XBX 1453, Malta. Nettisivua SonsofSlots.com ylläpitää Bethard Group Limited, joka on rekisteröity Maltalle rekisterinumerolla C69565 ja osoitteella Paceville Avenue 6, St. Julians STJ3109, Malta.

Henkilötiedot säilytetään Bethard Groupin järjestelmissä ja sitä hallinnoidaan alla kuvaillulla tavalla. Sivustoa operoi Evoplay Limited (viitataan tästä lähtien "SonsofSlots" sekä "Sons of Slots"), jolla on täysi oikeus käyttää kaikkea Bethard Groupin säilyttämää henkilötietojatietoa operoidakseen SonsofSlots.com -sivustoa.

Evoplay Limited käsittelee kaiken tämän sivun kautta kerätyn henkilötiedon. Näin ollen kaikki tämän dokumentin viittaukset "SonsofSlots" ja "meihin" viittaavat SonsofSlots-sivustoon.

Tulet vastaanottamaan viestejä suoraan SonsofSlotslta ja kaikki henkilötietojen hallintaan liittyvät oikeudet luovutetaan SonsofSlotslle. Jos sinulla on kysyttävää henkilötiedoistasi tai niiden käytöstä, ole hyvä ja ota yhteyttä tietosuojavirkailijaamme suoraan sähköpostitse: [email protected]

 

3. Mitä tietoja keräämme

Seuraavan tyyppisiä tietoja saatetaan kerätä, kun käytät palvelujamme:

•  Tieto jota keräämme sinusta: Tiettyä tietoa kerätään automaattisesti kun käytät sivustoamme. Tämä tieto sisältää teknistä tietoa käyttämästäsi laitteista (kuten esimerkiksi malli, käyttöjärjestelmä, IP-osoite, selaintyyppi, mobiililaitteen tunnistin), kirjautumistieto, tietoliikennedata, online-selailutottumukset sekä muuta tietoa siitä miten olet vuorovaikutuksessa tuotteillamme.

• Tieto jota annat meille: Rekisteröityessäsi annat meille  henkilökohtaiset tietosi, joita ovat muun muassa etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sukupuoli, syntymäaika, sähköpostiosoite ja asuinmaa. Jatkossa saatamme myös pyytää sinulta lisätietoa ja asiakirjoja, kuten valokuvallinen henkilötodistus, pankkikortti, tiliote, varallisuuden lähde, todistus tulojen lähteestä, talouslasku ja muuta tarvittavaa tietoa jota meille saatat välittää.

Keräämme tietoa kirjeenvaihdosta nettisivun kautta, sähköpostin kautta tai muilla tavoin (puhelinkeskusteluja saatetaan valvoa tai nauhoittaa - joko tarkistaaksemme että sääntöjämme on noudatettu, tai ratkaistaksemme esiintyneitä ongelmia, laadun tai palvelun parantamiseksi, koulutustarkoituksessa tai löytääksemme tai ehkäistäksemme petos-  tai muuta rikoskäytöstä.)

• Tieto kolmansilta osapuolilta: Saatamme saada henkilötietoa sinusta  myös toisten organisaatioiden kautta, kuten tunnistuspalveluita tarjoavien yritysten, luottotietoja tarjoavien tahojen ja petosten torjuntaan perehtyneiden yritysten dataa.

• Julkiset tiedot: Pyrkimyksissämme edistää vastuullista pelaamista arvioimme asiakkaidemme taloudellista tilannetta pelata, ja ehkäisemme ettei tuotteitamme ja palvelujamme käytetä laittomiin tarkoituksiin. Tarkkailemme sellaisten tilien aktiivisuutta, joilla saattaa ilmetä riskejä, missä yhteydessä saatamme tarkistaa tietoja julkisista lähteistä  kuten esimerkiksi sosiaalisen median sivut, kiinteistöomistusta koskevat tiedot ja maksukyvyttömyysrekisterit. Vaikka tämä tieto on julkista olemme edelleen hyvin varovaisia yksityisyytesi suhteen ja tarkistamme näitä tietoja ainoastaan mikäli se on ehdottoman välttämätöntä

 

4. Lähtökohdat tietojen keräämiselle

Evoplay Limited kerää, käsittelee ja säilyttää henkilökohtaista dataa seuraavista syistä:

•  kun se palvelusopimuksen täyttymisen vuoksi on välttämätöntä (haluamiesi palvelujen ja tuotteiden mahdollistamiseksi ja siten sopimuksemme täyttämiseksi, kuten esimerkiksi tilin rekisteröinnin tai vahvistamisen vuoksi ja hallinnollisista syistä. Säännöt&Ehdot jotka rekisteröinnin yhteydessä hyväksyt/olet hyväksynyt muodostavat sopimuksen ja palvelujen säännöt joita tarjoamme); "Palvelujen hallinnointia varten" sisältää salasanojen muistutuksia, palveluviestejä kuten nettisivun huoltotoimenpiteet, päivityksiä Yksityisyydensuoja ja Evästeet -käytäntöihin tai Käyttöehtoihin.

 

•  laillisuus- ja sääntelyvelvoitteidemme ja sitoumustemme noudattamiseksi, mukaan lukien vastuullinen pelaaminen ja rahanpesusäännökset. Saattaa olla, että meitä vaaditaan käyttämään ja säilyttämään henkilötietoja kuten lääketieteellisiä tietoja, minkä tahansa epäilyttävän käytöksen, petollisen toiminnan, rikoksen, ongelmapelaamisen tai muun mahdollisen riskin estämiseksi, havaitsemiseksi tai tutkimiseksi;

 

Alle on suuntaa antavasti listattu tilanteista jolloin henkilötietoja saatetaan juridisista tai sääntöjen mukaisista syistä kerätä tai käyttää:

o             pelaajan ohjaaminen oikean maan sivustolle lisenssimme ehtojen mukaisesti;

 

o             palvelujamme tarjotaan ainoastaan oikeutetuille henkilöille;

 

o             jotta voidaan seuloa pelaajia petostentorjuntaohjelmistojen varalta

 

o             kaikenlaisen rikollisen toiminnan torjumiseksi, löytämiseksi ja asian ajamiseksi

 

o             henkilöllisyytesi vahvistamiseksi ja rahalähteen löytämiseksi minkä tahansa maksutapahtuman yhteydessä;

 

•   tuotteidemme ja palvelujemme suoramarkkinointiin ja tapahtumiin liittyvää yhteydenpitoa varten eri alustoilla, kuten sähköposti, puhelu, tekstiviesti, push-viesti tai muu soveltuva tapa. Rekisteröintisi yhteydessä sinulta tiedustellaan haluatko vastaanottaa markkinointiviestintää. Näin ollen pyydämme suostumuksesi rekisteröityessäsi. Voit tehdä valinnan  että et vastaanota suoramainontaa lainkaan. Voit myös valita mistä lähteestä suoramainontaa haluat vastaanottaa. Näitä asetuksia on mahdollista milloin tahansa myös muuttaa kirjautuessasi  omalle pelitilillesi tai ottamalla yhteyttä asiakastukeen, joko sähköpostilla tai live-chatissa. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [[email protected] ](mailto:[email protected]) tietosuojasta vastaavalle henkilölle.

 

•  mistä tahansa tarvittavasta laillisesta syystä. Siinä tapauksessa henkilötietosi kuitenkin turvataan eikä niitä käytetä millään epäoikeidenmukaisella tavalla. Henkilötietoja ei käsitellä siten että se loukkaisi henkilön oikeuksia, vapautta tai loukkaisi henkilöä (kuten sinä) millään tavalla. Jotta voidaan määrittää voidaanko tietojasi tällä pohjalla käsitellä harkitsemme useita tekijöitä kuten mitkä ovat kohtuulliset odotuksesi tietojen käsittelylle, tietojen luonne ja käsittelyn vaikutus sinuun.

 

Tällaisessa tapauksessa saattaa olla mahdollista pyynnöstäsi saada raportti arviosta joka on tehty ainoastaan laillisuusperustein. Sinulla on myös oikeus vastustaa menettelyä, joka ei tosin ole välttämättä absoluuttinen oikeus.

Tietoja käsitellään laillisin perustein seuraavista syistä:

 

o  tuotteidemme ja palvelujemme käyttö viedään henkilötasolle - tarjotaksemme räätälöidympää asiakaspalvelua (esimerkiksi pelaajahistoriaa tuotesuosituksissa); Mikäli et halua vastaanottaa personoituja palveluita voit poistaa asetuksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen [[email protected] ](mailto:[email protected])

 

o parantaaksemme tuotteitamme ja palvelujamme - analysointi ja tutkimustarkoituksissa  kuten tilastolliset ja trendianalyysit analysoidaksemme suosikkituotteet ja palvelut sekä parantaaksemme niitä;

 

o yhteydenpito sinuun: Kyselyihin, tiedusteluihin ja valituksiin vastaaminen, ohjaaminen vastuullisen pelaamisen asiantuntijoille sekä yleisesti toimet pelaajakokemuksen parantamiseksi. Lokien käyttö toistuvien ohjelmisto-ongelmien ratkomiseksi, samoin yhteydenpitoon kampanjoista tai kilpailuista joita olet valinnut.

 

o pelikokemuksesi turvaamiseksi entisestään - verkon turvallisuusnäkökohdat ovat meille pelintarjoajana hyvin keskeinen asia kuten asiakkaiden verkkoyhteyksien jatkuva turvaaminen

 

Niissä tapauksissa, joissa tietoja voidaan pitää arkaluontoisina,  käsittelemme niitä ainoastaan jos:

 

o  olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi

 

o  se on välttämätöntä velvoitteidemme hoitamisen ja erityisten oikeuksiemme tai lainsäädännön kannalta (työttömyys, sosiaaliturva, sosiaalisen suojelun laki);

 

o  liittyen henkilödataan jonka olet tehnyt julkiseksi;

 

o  oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, noudattamiseksi tai puolustamiseksi

 

o yleisen edun, EU:n tai osakkuusvaltion lain mukaista

 

MIkäli et toimita meille jotakin tiettyä henkilötietoa, saattaa se aiheuttaa ettemme kykene tarjoamaan sinulle tuotteitamme tai palvelujamme.

 

5. Evästeet

Evästeet ovat ratkaisevan tärkeitä tiettyjen sivustojemme osien toiminnallisuuden ja turvallisuuden säilyttämisessä. Me käytämme niitä myös tehdäksemme sivuistamme nopeammat, helpommat ja personoidummat juuri sinulle.

Tämän johdosta evästeet keräävät joitain henkilökohtaisia tietoja sinusta, kun käyt verkkosivustoillamme. Voit valita hyväksytkö vai hylkäätkö tietyntyyppiset evästeet ja hallinnoida tätä ominaisuutta oman laitteesi selaimen asetuksissa. Teemme tämän tiettäväksi näyttämällä oman evästeilmoituksemme  kun vierailet sivustollamme.

Ole hyvä ja tutustu [evästekäytäntöömme](https://www.SonsofSlots.com/cookie-policy) saadaksesi lisätietoa.

 

6. Missä tilanteissa luovutamme henkilökohtaisia tietojasi?

Joissain tilanteissa SonsofSlots jakaa tietojasi kolmannen osapuolen kanssa. Pienentääksemme tiettyjä riskejä, suoritamme tarkistuksia varmistaaksemme, että yritykset joiden kanssa työskentelemme, antavat tiedoillesi saman suojan ja huolellisen käsittelyn minkä mekin tarjoamme. Sekä SonsofSlots että  ko. yritykset ovat velvoitettuja käsittelemään tietojasi tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja toteuttamaan velvoitteemme sopimuksellisilla toimenpiteillä.

Seuraavissa tilanteissa luovutamme tietoja kolmannelle osapuolelle:

• Sinun informoimisesi tärkeistä muutoksista tai ominaisuuksien kehityksistä ja tuotteiden sekä kyseisten palveluiden kohdalla tapahtuvista toimenpiteistä.

• Jos sääntelyelin on meidät määrännyt tekemään niin.

• saatamme ohjeistaa ja valtuuttaa pelaajan rahoituslaitoksen ilmoittamaan sääntelyelimen vaatimaa tietoa tilin haltijan tiliä kunnioittaen

•  Kun tarkoituksena on vakiinnuttaa, toimeenpanna tai puolustaa meidän laillisia oikeuksiamme.

• Petosten tutkinta- ja valvontatarkoituksessa tapauksissa, joissa SonsofSlotsilla on hyväksyttävä aihe epäillä pelitilillä tapahtuvia väärinkäytöksiä.henkilöllisyyden todentamispalvelut

• henkilöllisyyden tarkastusvirastojen kanssa;

•  palveluntarjoajat joiden palvelut tukevat omiamme, kuten rahalaitokset tai kokonaisuudet jotka tukevat maksupalvelujamme

• kolmannen osapuolen kokonaisuudet joiden kautta tulet asiakkaaksi

• Ulkopuolisille tilintarkastajille jotka riippumattomina auditoivat yritystämme pelintarjoajia sitovien erityisten lakien ja sääntöjen noudattamisessa.

 

7. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Tällä hetkellä emme siirrä henkilötietojasi ETA -alueen ulkopuolelle.

Mikäli näin tapahtuisi, yritysryhmämme sisällä tai liikekumppaneillemmme, pidämme kaikin mahdollisin tavoin huolen siitä, että kaikki tiedonkäsittely tapahtuu samalla tavalla kuin ETA -alueella.

 

8. Tietojen säilyttäminen

Säilytämme tietojasi vain niin pitkään kun se on kohtuullisen tarpeellista suorittaaksemme yllämainitut toimenpiteet ja hoitaaksemme tyydyttävästi lailliset velvoitteemme. Kun lopetat palveluidemme käytön, me tavallisesti säilytämme henkilökohtaiset tietosi vielä jonkin aikaa.

Tiettyjä tietoja säilytetään 10 vuotta palvelun käytön lopetettuasi.

 

9. Oikeutesi ja omat valintasi tietojesi suhteen

Henkilökohtaiset tietosi ovat sinun tietojasi ja sinulla on useita oikeuksia, joita voit toteuttaa. Nimittäin:

• Oikeus saada tietoa: Sinulla on oikeus tietää mitä tietoa sinusta on kerätty ja käytössä

• Oikeus omiin tietoihisi: Sinulla on oikeus pyytää ote henkilökohtaisista tiedoistasi, joita meillä sinusta on. Kyseessä on henkilötietolain mukainen omien tietojen tarkastuspyyntö. Jos haluat tehdä pyynnön, ole ystävällinen ja ota yhteyttä asiakastukeen tai tietosuojavirkailijaan (DPO): [[email protected] ](mailto:[email protected])

• Oikeus tulla unohdetuksi: Joissain tapauksissa voit pyytää meitä poistamaan  hallussamme olevat henkilökohtaiset tietosi. On huomattava, että tämä ei vapauta meitä muiden lakien mukaisista säilytysoikeuksista. Voit pyytää tulla unohdetuksi, kun:

 

o tieto ei ole enää tarpeen suhteessa siihen tarkoitukseen, mihin se on alun perin kerätty (kuten on selitetty yksityisyystiedotteessamme)

 

o  olet aiemmin antanut suostumuksesi tietojesi käyttöön, mutta päättänyt vetäytyä siitä ja me emme pysty oikeuttamaan säilytystä muulla tietosuojalaissa olevalla klausuulilla.

 

o käsittelemme tietoja perustelluista eduistamme ja emme voi osoittaa ylivoimaisia perusteltuja syitä jatkaa tietojen käsittelyä;

 

o meillä ei ole tietosuojalain mukaista laillista perustetta käsitellä tietoja

 

o data tulee poistaa lain vaatimassa tarkoituksessa

 

• Oikeus tietojen siirrettävyyteen: Sinulla on oikeus saada itsellesi henkilökohtaiset tietosi, jotka olet meille toimittanut–yleisesti  käytössä olevassa koneellisesti luettavissa olevassa muodossa. Tämän johdosta voit vastaanottaa ja uudelleen käyttää tietojasi omiin tarkoituksiisi erilaisten palveluiden yhteydessä.

• Oikeus tietojen oikaisuun: Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä pyytääksesi tiedon korjausta ja oikaisua ylläpitämistämme virheellisistä tai epätäydellisistä henkilötiedoistasi.

• Oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä: Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käyttöä tietyissä olosuhteissa

• Oikeus kieltää henkilötietojen käsittely: Tietynlaisen tilanteen perusteella voit kieltää henkilökohtaisten tietojesi käsittelyn, toisin sanoen sinulla on oikeus kieltää tietojesi käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin (mukaan lukien profilointi); henkilötietojen käsittely joka liittyy tieteelliseen ja historialliseen tutkimukseen tai tilastotarkoituksiin

• Oikeus peruuttaa suostumus: Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käytöstä myynti- ja markkinointitarkoituksiin milloin tahansa ottamalla yhteys asiakaspalveluun tai sähköpostilla osoitteeseen [[email protected] ](mailto:[email protected])

• Oikeus olla olematta Automatisoidun prosessoinnin kohteena: Käytämme joskus järjestelmiä, joiden avulla teemme henkilötietoihisi perustuvia automatisoituja päätöksiä. Nämä automatisoidut päätökset voivat vaikuttaa tuotteisiin, palveluihin, palveluiden käyttöoikeuteen tai muihin toimintoihin, joita tarjoamme sinulle nyt ja tulevaisuudessa. Sinulla on oikeus vastustaa automatisoinnin perusteella tehtyjä päätöksiä, ja sen sijaan pyytää oikean ihmisen väliintuloa ja päätöksen tekoa, jos koet, että asiasta aiheutuu sinulle laillisia huolia. Tämä pätee myös henkilötietoihin, joita käytetään suoramarkkinointitarkoituksiin (profilointi mukaan lukien).

 

Sinulla on oikeus kieltää tietojesi automatisoitu käsittely mikäli se

• ei ole tarpeellista meidän välisemme sopimuksen toiminnalle

• on lakiin perustuva;

 

10. Tietojesi suojaaminen

Käsittelemme tietojasi todella huolellisesti ja täsmällisellä tavalla. Olemme sitoutuneet suojelemaan henkilökohtaisia tietojasi, jotka olet uskonut meidän haltuumme. Teemme kaikki tarpeelliset toimenpiteet varmistaaksemme, että kaikkea sivustojemme kautta kerättyä tietoa käsitellään turvallisesti ja tämän asiakirjan linjan mukaisesti,  tiukkoja tietosuojastandardeja noudattaen.

 

Yritämme toteuttaa ISO27001 -tietoturvastandardin periaatteita niin paljon kuin mahdollista. Neljännesvuosittain tehtävissä tietoturvatarkastuksissa varmistamme oman toimintamme moitteettomuuden

 

11. Ota yhteyttä

Mikäli haluat saada lisätietoa henkilötiedoistasi tai miten niitä käytämme, ole ystävällinen ja ota yhteyttä sähköpostitse tietosuojahenkilöömme:[[email protected] ](mailto:[email protected])

Huomaathan, että vastaamme sinulle toimistoaikoina.

 

12. Valitukset

Mikäli haluat tehdä valituksen siitä miten henkilötiteojasi käsittelemme, ole ystävällinen ja ota yhteyttä meihin sähköpostitse tutkiaksemme asian, osoitteeseen [[email protected] ](mailto:[email protected])

Mikäli et ole tyytyväinen vastaukseemme tai emme käsittele henkilökohtaisia tietojasi mielestäsi  lain mukaisella tavalla, voit jättää  valituksen asiasta johtavalle tietosuojaviranomaiselle  - the Office of the Information and Data Protection Commissioner (IDPC) – tai kansalliselle tietosuojavaltuutetulle.

 

13. Muutoksia tietosuojailmoitukseemme

SonsofSlots varaa oikeuden tarkistaa, lisätä tai muokata tätä asiakirjaa ajoittain. Ole ystävällinen ja tarkista se aika ajoin päivitysten tai muutosten varalta.

Mikäli tietosuojailmoitukseen tehdään aineellisia muutoksia, mukaan lukien muutokset millä tavalla käytämme henkilötietojasi, saat niistä ilmoituksen ennen kuin muutokset astuvat voimaan. Tämä ennakkoilmoitus antaa sinulle sopivan harkinta-ajan ymmärtää mistä muutoksissa on kyse ennen kuin ne astuvat voimaan, ja aikaa päättää haluatko hyväksyä nämä muutokset. Mikäli et halua hyväksyä muutoksia tietosuojailmoitukseemme, tai muutoin et hyväksy muutoksia aikarajan sisällä, saattaa olla ettemme enää jatkossa pysty sinulle tarjoamaan tuotteitamme ja palvelujamme tai osaa niistä.

 

*Tämä menettelytapa päivitettiin viimeksi Marraskuun 15. 2019.*